Het is van cruciaal belang om je geest af en toe rust te gunnen van de eindeloze taken op je to-do lijst. Misschien heb je van die dagen waarop je je gestresst voelt, omdat je nog steeds dingen moet afvinken van die lijst.

Pauze

Rust en kracht van binnenuit krijg je als je jezelf echt toestemming geeft en tegen jezelf zegt: ‘Ik geef mezelf toestemming om even volledig pauze te nemen. Zonder verwachtingen of verborgen agenda. Hoe zou het zijn om op een dag niets gepland te hebben?

Wat ga jij doen?

Misschien slaap je uit. Misschien sta je vroeg op om van je hele dag ontspanning te genieten. Misschien doe je een dutje. Misschien bel je spontaan een vriend(in) om samen een kopje koffie te drinken en te kletsen. Misschien maak je een ontspannende wandeling. De dag ligt helemaal voor je open!

Selfcare

Goed voor jezelf zorgen is een belangrijk aspect binnen Intuïtief Eten. Wil je aan de slag met selfcare en nog veel meer andere aspecten van Intuïtief Eten? Dan is het online Intuïtief Eten 1-op-1 coachingsprogramma misschien iets voor jou. Je kan ook eens luisteren naar onze podcast over het loskomen van de dieetcultuur en het herstellen van jouw relatie met eten en je lichaam.

Volg Intuïtief Eten op Instagram

Wat voor soort eter ben jij?

Met de Intuïtief Eten beoordelingsschaal ontdek je of je een Intuïtieve Eter bent, en waar je nog aan kunt werken. Schrijf je hier in en ontvang de beoordelingsschaal in je e-mail.

Lees meer over Intuïtief Eten