Ons team

Diede Huver
Diede HuverDiëtist en gecertificeerd Intuïtief Eten coach
Diede heeft 8 jaar ervaring als eerstelijns diëtist. Gedurende de begeleiding van cliënten merkte zij dat gewichtsverlies vaak hun ultieme doel was.
Dit gaf vaak niet het gewenste resultaat. En een onvoldaan gevoel bleef achter. Drie jaar geleden is zij in aanraking gekomen met Intuïtief Eten en gestart met certificering. Sinds zij Intuïtief Eten toepast in haar begeleiding haalt zij meer voldoening uit de 1-op- coaching en heeft ze echt het gevoel cliënten vooruit te helpen.
Ir. Marijke Berkenpas
Ir. Marijke BerkenpasDietist & Voedingswetenschapper, eindredactie vertaling IE-boeken en IE-coach i.o
De afgelopen 15 jaar hebben we in ons werk als diëtist & voedingswetenschapper gemerkt dat eten vaak een bron van schaamte en schuld is terwijl het zo’n mooie bron van plezier en verbinding met andere mensen kan zijn! Mensen die hoog scoren op intuïtief eten, hebben meer waardering voor hun lichaam, ze genieten meer van eten, en hebben minder verstoord eetgedrag.

Marijke Berkenpas (founder Centrum voor Intuïtief Eten) is zich gaan specialiseren in de anti-dieetmethodiek Intuïtief Eten

Bart Mol, MSc.
Bart Mol, MSc.Digital publisher & co-founder Centrum voor Intuïtief Eten
Bart is een digital creative native. Als afgestudeerd sociaal wetenschapper heeft hij bijzonder interesse in technologische innovaties. Binnen Centrum voor Intuïtief Eten houdt hij zich met name bezig met de vertaling van de boeken en coachingprogramma’s.

Wij staan voor je klaar!

In Nederland is het (nog) geen mainstream manier om mensen te helpen. Daar willen wij heel erg graag verandering in aanbrengen! In de gehele gezondheidszorg is het vrij gangbaar om gezondheid te koppelen aan gewicht en BMI. Terwijl gezondheid zoveel meer is… Denk aan beweging, voeding, slaap, omgaan met stress, sociale interactie, werk-prive balans, zelfzorg.

Marijke Berkenpas (founder Centrum voor Intuïtief Eten) is zich gaan specialiseren in de anti-dieetmethodiek Intuïtief Eten en Diede Huver is eveneens een geaccrediteerde Intuïtief Eten diëtist. Binnenkort zullen we nieuwe collega’s toevoegen aan ons team!