Vandaag gaat over vertrouwen versterken door je honger te respecteren. Vertrouwen hebben in jezelf is de kern van Intuïtief Eten. Laten we daar vandaag een kleine stap in maken

Honger

Je honger respecteren

Elke keer als je je honger respecteert, krijg je een diepere band met je lichaam en bouw je opnieuw vertrouwen op, hap voor hap. Elke hap zegt: ‘Ik zorg voor je.’ Onderschat de herstellende waarde van die connectie met jezelf niet! Wees niet bang, de reis terug naar je ware zelf is goed te doen. Je hebt er alleen wel geduld en zachtheid voor nodig. Wees lief voor jezelf! Om hier een stap in te zetten heb ik een oefening voor je. Bedenk vandaag een perfectionistische neiging of verwachting die je kunt loslaten.

Maak meer stappen

De boeken Intuïtief Eten voor elke dag en het Intuïtief Eten gaan je helpen je vertrouwen in je lichaam en jezelf te versterken. Ik vertrouw in jou! 

Nog een tip! Luister eens naar deze podcast over je honger respecteren of lees deze blog om te leren over het verschil tussen fysieke en emotionele honger.


Volg Intuïtief Eten op Instagram

Wat voor soort eter ben jij?

Met de Intuïtief Eten beoordelingsschaal ontdek je of je een Intuïtieve Eter bent, en waar je nog aan kunt werken. Schrijf je hier in en ontvang de beoordelingsschaal in je e-mail.

Lees meer over Intuïtief Eten