Maaltijdmediatie en honger Intuïtief Eten

Het geschenk van honger 

Ik bedank mijn lichaam voor het geschenk van honger, hoe klein of intens ook. 

Honger communiceert de basisbehoefte om mijn lichaam te voeden. 

Honger is geen symptoom dat je moet onderdrukken. 

Het is een prachtig signaal waar je naar moet luisteren en is je vriend 

Als ik honger heb, geniet ik meer van de maaltijd die ik ga eten.

Maaltijdmeditaties en meer

Dit is een van de maaltijdmeditaties uit het boek ​Intuïtief Eten voor elke dag​. In het boek vind je naast 365 tips, oefeningen, inspiraties en quotes ook diverse maaltijdmeditaties. Deze maaltijdmeditaties zijn bedoeld om je te helpen dankbaar te zijn voor verschillende aspecten van voeding. Daarnaast maakten we ook een podcast aflevering over het ​respecteren van je honger​.Volg Intuïtief Eten op Instagram

Wat voor soort eter ben jij?

Met de Intuïtief Eten beoordelingsschaal ontdek je of je een Intuïtieve Eter bent, en waar je nog aan kunt werken. Schrijf je hier in en ontvang de beoordelingsschaal in je e-mail.

Lees meer over Intuïtief Eten