Data Live QA & Thema sessies voor het Intuïtief Eten Support Programma

Vragen kun je stellen tijdens de live Q&A’s die we ca. 8 keer per jaar organiseren en toegankelijk zijn voor alle deelnemers van het Intuïtief Eten Support Programma. Daarnaast bieden we ook ca. 8 thema sessies aan. Bijvoorbeeld over emotie eten, een yogaworkshop om meer in contact te komen met je lichaam. De eerstvolgende Live sessies staan gepland op:

  • donderdag 22 juni : 1930-2030
  • donderdag 6 juli: 1930-2030
  • donderdag 14 september: 1930-2030
  • donderdag 5 oktober 1930-2030
  • donderdag 2 november 1930-2030
  • donderdag 30 november 1930-2030

Uiterlijk een week voor de Live sessie ontvang je per mail een deelname link. Zet alvast deze data in je agenda! Periodiek zullen we nieuwe data toevoegen.

Het team

Webinar IE Fundamentals Professionals_Marijke

Ir. Marijke Berkenpas, diëtist & voedingswetenschapper

Marijke heeft 12 jaar als klinisch diëtist in een academisch ziekenhuis gewerkt en behandelde daar patiënten met zeer uiteenlopende (voornamelijk) chronische ziekten zoals coeliakie, ziekte van Crohn, levercirrose, diabetes en nierfalen waarbij specialisten ook regelmatig verwijzingen schreven om ‘patiënten te helpen bij het afvallen’. Door de jaren heen kwam ze tot de conclusie dat – wat de cliënt ook probeerde – het succespercentage van diëten erg laag bleef. Een aantal jaren geleden ontdekte ze via Amerikaanse websites en literatuur de anti-dieet benadering Intuïtief Eten en sindsdien is ze ‘hooked’. Wat een verademing! Het is haar missie om cliënten en professionals te helpen uit de dieetcultuur te stappen en Intuïtief Eten in Nederland op de kaart te zetten.

Diede Huver

Diede Huver, diëtist & gecertificeerd Intuïtief Eten coach

Diede heeft 8 jaar ervaring als eerstelijns diëtist. Gedurende de begeleiding van cliënten merkte zij dat gewichtsverlies vaak hun ultieme doel was.
Dit gaf vaak niet het gewenste resultaat. En een onvoldaan gevoel bleef achter. Drie jaar geleden is zij in aanraking gekomen met Intuïtief Eten en gestart met certificering. Sinds zij Intuïtief Eten toepast in haar begeleiding haalt zij meer voldoening uit de 1-op- coaching en heeft ze echt het gevoel cliënten vooruit te helpen.

Meer weten?

Wil je graag in contact komen met ons voor een vraag of gewoon een compliment geven stuur dan even een mail via: info@centrumvoorintuitiefeten.nl.

Veelgestelde vragen

Ca. 1 uur. We starten altijd om 19:30 uur.

Nee, er wordt geen replay gestuurd. Maar de replay wordt wel in het ‘sessie overzicht’ geplaatst in The Huddle.

Als je een masterclass of scholing bij ons hebt gevolgd krijg je automatisch periodiek een mail met een deelname link en het verzoek om je vragen in te sturen. Ontvang jij deze mails niet? laat het ons weten op info@centrumvoorintuitiefeten.nl.

Deze pagina actualiseren wij periodiek. De planning is dat we ca. 16 Live sessies per jaar organiseren. Dit zijn Live QA en thema sessies gecombineerd.