Is jouw glas halfvol of halfleeg?

Glas halfvol

Tijd voor positiviteit

Misschien is jouw glas vaak halfleeg, heb je moeite om kleine successen te waarderen en de neiging om in elke situatie het ergste te zien. Om van deze manier van denken af te komen kun je bewust al je negatieve gedachten onderscheppen en vervangen voor positieve en realistische gedachten. Nadat je dit een tijdje bewust hebt gedaan, zul je merken dat je eigen negatieve gedachten in positievere woorden veranderen. Je wordt ook gevoelig voor hoe hard je voor jezelf bent geweest.

Wanneer jouw glas halfvol is

Zodra je de wereld begint te zien in termen van een glas dat halfvol is, zul je merken dat je dagelijkse dosis gelukkige momenten sterk toeneemt. Al snel zul je zien dat met het verdwijnen van je negatieve gedachten ook veel van je negatieve eetgewoonten verdwijnen.

Hoe doe je het? 

In het Intuïtief Eten tekstboek leer je hoe je negatieve gedachten kunt herkennen en veranderen.In het Intuïtief Eten werkboek krijg je verschillende opdrachten om hiermee aan de slag te gaan. Wil je graag wat meer hulp bij het herkennen en veranderen van negatieve gedachten? Laat je dan helpen door onze gekwalificeerde diëtisten met een coachingstraject. We gaan zorgen dat jouw glas weer halfvol is!

Volg Intuïtief Eten op Instagram

Wat voor soort eter ben jij?

Met de Intuïtief Eten beoordelingsschaal ontdek je of je een Intuïtieve Eter bent, en waar je nog aan kunt werken. Schrijf je hier in en ontvang de beoordelingsschaal in je e-mail.

Lees meer over Intuïtief Eten