Het Intuïtief Eten Werkboek is een must-have voor iedereen die zijn relatie met voeding wil verbeteren!

Bestel nu! €27,95
Intuïtief Eten werkboek

Ben je klaar met diëten?

Ben je alle regels en richtlijnen zat? Voel je je overweldigd door alle beloftes die diëten doen, zonder blijvende resultaten? Ben je het zat dat je altijd bezig bent met eten, omdat het je kostbare tijd opslokt en je uitput? Frustreert het je dat je een hekel hebt aan je lichaam en altijd het gevoel hebt dat je ertegen moet vechten?

Een welkom instrument voor zowel leken als professionals

Met Het Intuïtief Eten Werkboek hebben Evelyn Tribole en Elyse Resch een krachtig middel ontwikkeld, niet alleen als je Intuïtief Eten wilt aanleren en oefenen, maar ook voor gezondheidsprofessionals die cliënten willen helpen met Intuïtief Eten. Ben je op zoek naar een manier om met voeding, eten en je lichaam om te gaan? Met Het Intuïtief Eten Werkboek werk je toe naar een manier die gekenmerkt wordt door vriendelijkheid in plaats van kritiek.

Praktische activiteiten en oefeningen

Het Intuïtief Eten Werkboek is aanvullend op het tekstboek Intuïtief Eten en geeft een bondig overzicht van de tien basisprincipes en goed doordachte praktische oefeningen die ontwikkeld zijn om afstemming op je innerlijke signalen, selfcare en waardering voor je lichaam te stimuleren. Dit werkboek is een waardevol instrument om de tien basisprincipes van Intuïtief Eten in je dagelijks leven te integreren. Het werkboek omvat 240 pagina’s (op A4 formaat) bomvol oefeningen en veel schrijfruimte om jouw eigen proces vast te leggen.

Intuïtief Eten Werkboek inhoud
Intuïtief Eten Werkboek
Bekijk het inkijkexemplaar
Referenties
Bestel nu!

Van diëten en honger naar genieten van eten

Ben jij klaar om eetregels los te laten en je lichaam niet meer met anderen te vergelijken? Met de 10 principes van de Intuïtief Eten methode leer je weer genieten van eten!

Kom weer in contact met je innerlijke signalen zoals honger, verzadiging en voldoening en neem voor altijd afscheid van diëten!

Leer je lichaam meer waarderen en stop met het stellen van onrealistische eisen aan jezelf.

Pak verstoord eetgedrag zoals restrictief eten, eetbuien, maaltijden overslaan emotie-eten en calorieën tellen aan.

Buig dominante dieetgedachten om naar positieve gedachten en boodschappen.

Neem voor altijd afscheid neemt van schuldgevoelens en schaamte rondom eten. Creëer een gevoel van rust rond eten en je lichaam.

Leer hoe je goed voor lichaam en geest zorgt, zodat je nooit meer terugvalt in ongezonde gewoonten.

Lees hoe deze lezers hun relatie met eten veranderden

Wow, dit werkboek heeft mijn leven veranderd. Leuk om te lezen, en goede oefeningen. Ik heb heel erg mijn best gedaan om wat ik heb geleerd ook echt te gaan doen. Het heeft mijn mentale gezondheid verbeterd, mijn ogen geopend en mijn relatie met eten verbeterd. Echt een aanrader. Als je het boek koopt, zorg er dan voor dat je er ook tijd in steekt en de oefeningen doet.

Jessica

Dit is een fantastisch werkboek en een hele goede aanvulling op het tekstboek Intuïtief Eten. Het zal je beeld van diëten volledig veranderen. De oefeningen zijn makkelijk te doen en te begrijpen. Een aanrader voor iedereen die keer op keer een nieuw dieet probeert.

Maxim

Ik ben rustig door dit werkboek heen aan het werken. Het werd me aangeraden door mijn coach, om me te helpen mijn relatie met eten te verbeteren. Ik heb bijna mijn hele leven geworsteld met diëten en gewichtsschommelingen, dus toen ik Intuïtief Eten tegenkwam was ik geïntrigeerd! Ik ben superenthousiast!

Peter

De auteurs

Evelyn Tribole (MSc, RD)

Evelyn is een award-winning diëtist met praktijk in Newport Beach, Californië (VS). Ze is voedingsdeskundige voor het TV-programma Good Morning America geweest en was gedurende zes jaar de nationale woordvoerder van de Amerikaanse vereniging diëtisten.

Elyse Resch (Msc, RD)

Elyse is een geregistreerd diëtist met een eigen praktijk in Beverly Hills, Californië (VS), met meer dan achtendertig jaar ervaring. Ze is gespecialiseerd in eetstoornissen, intuïtief eten en Health at Every Size

Wat voor soort eter ben jij?

Met de Intuïtief Eten beoordelingsschaal ontdek je of je een Intuïtieve Eter bent, en waar je nog aan kunt werken. Schrijf je hier in en ontvang de PDF in je e-mail.