365 dagelijkse oefeningen & inspiraties om weer plezier in eten te krijgen

Opvolger van de bestsellers Intuïtief Eten & Het Intuïtief Eten Werkboek

Bestel nu! €23,50
Check nu het inkijk exemplaar!
intuitief eten voor elke dag

Intuïtief Eten voor elke dag is een uitnodigende en praktische introductie in Intuïtief Eten.

Het is geschreven door Evelyn Tribole: medeoprichter van de Intuïtief Eten beweging en award-winning diëtist.

Intuïtief Eten vereist oefening, geduld en inzet. Met dit boek ondek je elke dag een item wat je zal inspireren en helpen om weer in contact te komen met innerlijke signalen. De dagelijkse passages kun je afzonderlijk lezen en zijn een mooie aanvulling op de bestellers Intuïtief Eten (tekstboek) & Het Intuïtief Eten Werkboek.

Intuïtief Eten voor elke dag helpt je vriendschap te sluiten met eten en je lichaam. Vind rust en ga weer genieten van eten!

 

Een bondgenoot en troost

Dit boek met dagelijkse oefeningen en inspiraties is je bondgenoot en troost in een wereld die is doordrenkt van de dieetcultuur. Het begeleidt je, verheldert en moedigt je aan op je weg naar Intuïtief Eten.

365 dagelijkse oefeningen & inspiraties in pocketformaat om weer plezier in eten te krijgen

Revolutionair in de anti-dieet aanpak

  • Ontwikkel de 10 principes van Intuïtief Eten met 52 wekelijkse intenties
  • Maak verbinding met je lichaam in het hier en nu
  • Voed dankbaarheid voor verschillende aspecten van voeding met maaltijdmeditaties.
  • Ontdek stoorzenders van zelfvertrouwen en maak innerlijke bewustzijn wakker
  • Versterk je mentale, emotionele en fysieke gezondheid door grenzen te stellen
  • Denk na over emoties en verlangens
  • Oefen zelfcompassie, zelfzorg en lichaamswaardering
intuitief eten voor elke dag
intuitief eten voor elke dag
intuitief eten voor elke dag
Bestel nu!

365 dagelijkse oefeningen & inspiraties

Intuïtief eten is een levensveranderende weg naar een gezonde relatie met eten, geest en lichaam. Intuïtief Eten Voor Elke Dag geeft je dagelijkse oefeningen en inspiraties.

Ontwikkel de 10 principes van Intuïtief Eten. Maak verbinding met je lichaam in het hier en nu.

Oefen zelfcompassie, lichaamswaardering en zelfzorg.

Voed dankbaarheid voor verschillende aspecten van voeding, met maaltijdmeditaties

Versterk je mentale, emotionele en fysieke gezondheid door grenzen te stellen.

Denk na over emoties en verlangens.

Ontdek stoorzenders van zelfvertrouwen en maak innerlijke bewustzijn wakker.

Lees hoe deze lezers hun relatie met eten veranderden

Dit boek is alles wat ik hoopte dat het zou zijn! Als Intuïtief Eten diëtist ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn cliënten te ondersteunen bij het nemen van stappen om intuïtief te leren eten en de dieetcultuur de rug toe te keren. Hoewel het basisboek Intuïtief Eten super is, is het voor sommige mensen intimiderend omdat het een groot en dik boek is. Intuïtief Eten Voor Elke Dag verdeelt alle principes in hapklare stukjes en praktische, uitvoerbare stappen.

Sara

Of je nu nieuwsgierig bent naar meer informatie over Intuïtief Eten of al een tijdje op pad bent, Evelyn Tribole geeft je een schat aan dagelijkse oefeningen, maaltijdmeditaties, mantra’s en nog veel meer om jouw Intuïtief Eten traject te ondersteunen. Zo leer je weer vertrouwen op de innerlijke signalen van je ichaam en herontdek je het plezier van eten.

Diederik

Ik ben nieuw wat betreft Intuïtief Eten, dus ik besloot te beginnen met dit boek in plaats van te doen wat ik altijd doe, namelijk een zelfhulpboek lezen om weer iets te gaan veranderen aan mezelf. Ik doe het deze keer rustig aan. Beetje bij beetje leren, kleine stapjes nemen, en genieten van de positiviteit die dit boek in mijn leven brengt. Het is echt geweldig. Ik ga gewoon van dag tot dag. Natuurlijk is het op dit moment pas lente, dus ik weet nog niet hoe het verder gaat maar tot nu toe heb ik veel gewonnen! Geen schuldgevoel, druk of neerslachtigheid. Gewoon vrijheid om te leven en te ademen en te zijn wie ik ben op dit moment.

Francien

De auteur

Evelyn Tribole (MSc, RD)

Evelyn is een award-winning diëtist met praktijk in Newport Beach, Californië (VS). Ze is voedingsdeskundige voor het TV-programma Good Morning America geweest en was gedurende zes jaar de nationale woordvoerder van de Amerikaanse vereniging diëtisten.

Wat voor soort eter ben jij?

Met de Intuïtief Eten beoordelingsschaal ontdek je of je een Intuïtieve Eter bent, en waar je nog aan kunt werken. Schrijf je hier in en ontvang de PDF in je e-mail.