De revolutionaire anti-dieet methode door diëtisten Evelyn Tribole & Elyse Resch

Wereldwijd 500.000 exemplaren verkocht!

Bestel nu! €27,95

Ben jij weleens op dieet geweest?

Heb jij jouw lichaam weleens vergeleken met dat van iemand anders?

Heb jij weleens tijd besteed aan calorieën tellen, of piekeren over je gewicht terwijl je eigenlijk iets nuttigs had kunnen doen?

Heb jij je weleens schuldig gevoeld over het eten van een pizza of een portie friet?

Tijd voor een tegengeluid!

Je bent niet de enige……Tijd voor een tegengeluid op de miljarden-dieet-industrie die ervoor zorgt dat we niet goed meer naar ons eigen lichaam luisteren gevoelens van mislukking, verdriet, en stress veroorzaakt.

Wij hebben dit in 2020 helemaal geüpdatete boek met liefde vertaald zodat Intuïtief eten nu ook toegankelijk is voor iedereen in Nederland en België.

Revolutionair in de anti-dieet aanpak

Toen Intuitive Eating voor het eerst (al in 1994!) werd gepubliceerd was het revolutionair in de anti-dieet aanpak. Vandaag de dag is deze aanpak relevanter dan ooit. De grondleggers van Intuïtief eten leren je om jouw dieetbril af te zetten, positiever te zijn over je lichaam en opnieuw te leren luisteren naar de signalen die jouw lichaam je geeft. Daarnaast helpen ze je met het uitfaseren van dieettools zoals voedingsschema’s en calorietrackers.

Bekijk het inkijkexemplaar
Referenties
Bestel nu!

Van diëten en honger naar genieten van eten

Ben jij klaar om eetregels los te laten en je lichaam niet meer met anderen te vergelijken? Met de 10 principes van de Intuïtief Eten methode leer je weer genieten van eten!

Kom weer in contact met je innerlijke signalen zoals honger, verzadiging en voldoening en neem voor altijd afscheid van diëten!

Leer je lichaam meer waarderen en stop met het stellen van onrealistische eisen aan jezelf.

Pak verstoord eetgedrag zoals restrictief eten, eetbuien, maaltijden overslaan emotie-eten en calorieën tellen aan.

Buig dominante dieetgedachten om naar positieve gedachten en boodschappen.

Neem voor altijd afscheid neemt van schuldgevoelens en schaamte rondom eten. Creëer een gevoel van rust rond eten en je lichaam.

Leer hoe je goed voor lichaam en geest zorgt, zodat je nooit meer terugvalt in ongezonde gewoonten.

Lees hoe deze lezers hun relatie met eten veranderden

Dit boek heeft mijn ogen geopend! Ik ben iemand geweest die haar hele leven heeft geworsteld met gewicht, eten en zelfbeeld. Ik was chronische op diëet. Het boek leest fijn en heeft mijn relatie met eten voorgoed veranderd en mijn gevoel van eigenwaarde versterkt. Mijn eetbuien en mijn angst zijn verdwenen. Intuïtief eten is een proces van zelfliefde. Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld!

Andrea

In tegenstelling tot de honderden boeken op de markt die je adviseren om voedingsmiddelen weg te laten of overmatige hoeveelheden van andere te eten, is dit boek op gezond verstand gebaseerd. Het boek legt op een toegankelijke manier uit hoe je weer kunt gaan eten in overeenstemming met wat je lichaam nodig heeft.

Mirjam

Ik voel me zoveel rustiger nu ik het boek heb gelezen! Op dit moment ben ik meer bezig met het veranderen van mijn denkwijze en mindset dan met afvallen. Ik leer omgaan met mijn emoties, leer voor mezelf opkomen en vind mezeff terug. De principes zijn zo logisch, hoewel ze ook een beetje eng kunnen zijn. Maar als we de dieetindustrie loslaten, is het leven zooo veel beter. Ik raad dit boek ZEKER aan!

Joris

De auteurs

Evelyn Tribole (MSc, RD)

Evelyn is een award-winning diëtist met praktijk in Newport Beach, Californië (VS). Ze is voedingsdeskundige voor het TV-programma Good Morning America geweest en was gedurende zes jaar de nationale woordvoerder van de Amerikaanse vereniging diëtisten.

Elyse Resch (Msc, RD)

Elyse is een geregistreerd diëtist met een eigen praktijk in Beverly Hills, Californië (VS), met meer dan achtendertig jaar ervaring. Ze is gespecialiseerd in eetstoornissen, intuïtief eten en Health at Every Size

Wat voor soort eter ben jij?

Met de Intuïtief Eten beoordelingsschaal ontdek je of je een Intuïtieve Eter bent, en waar je nog aan kunt werken. Schrijf je hier in en ontvang de PDF in je e-mail.