De weg naar Intuïtief Eten is als investeren in een langetermijnbelegging. Ondanks de dagelijkse schommelingen van de aandelenmarkt zal de investering op termijn rendement opleveren. Hoe ironisch is het dat ons is geleerd dat, in de economie, dagelijkse veranderingen op de aandelenmarkt normaal zijn. Dat er zelden een snelle oplossing is om rijk te worden. Maar in de miljardenbusiness van het afvallen is ‘snel slank worden’ de enige doelstelling voor succes.

Intuïtief Eten

Hier en nu

Tijdens het proces naar Intuïtief eten is het belangrijk dat je gefocust blijft in het heden en groeit door je ervaringen. Als je je concentreert op het eindresultaat, kun je overweldigd en ontmoedigd raken en uiteindelijk het proces verstoren. Erken in plaats daarvan kleine veranderingen die gaandeweg plaatsvinden en waardeer de leerervaringen (die soms frustrerend kunnen zijn). Het zal je helpen om op het pad van Intuïtief Eten te blijven en door te gaan.

Hulp bij jouw proces 

Het Intuïtief Eten werkboek, Intuïtief Eten tekstboek of het Intuïtief Eten voor elke dag kunnen jou helpen om een intuïtieve Eter te worden. Wil jij weten waar je nu staat in je weg naar een Intuïtieve Eter? Vul dan eens de gratis Intuïtief Eten beoordelingsschaal 


Volg Intuïtief Eten op Instagram

Wat voor soort eter ben jij?

Met de Intuïtief Eten beoordelingsschaal ontdek je of je een Intuïtieve Eter bent, en waar je nog aan kunt werken. Schrijf je hier in en ontvang de beoordelingsschaal in je e-mail.

Lees meer over Intuïtief Eten