Hoe vaak heb je dingen en beslissingen uitgesteld tot je het ‘juiste’ lichaam zou hebben? 

Gelukkig lichaam Intuïtief Eten

Geniet van het leven

Denk aan dingen als daten, op vakantie gaan, solliciteren voor een nieuwe baan, een nieuwe sport leren en kleren kopen die lekker zitten en bij je stijl passen. Dat is geen leven. Dat is culturele misleiding en vetfobie. Ik wil je eraan herinneren dat het leven nu, op dit moment gebeurt, en dat je het verdient om gelukkig te zijn, ondanks de schadelijke overtuigingen van de dieetcultuur.

Ga ervoor

Wil jij stoppen met het uitstellen van dingen vanwege je lichaam en aan de slag met het respecteren van je lichaam? Kijk dan eens naar de ​Intuïtief Eten boeken​. Als je graag wat meer hulp wil, kun je eens kijken naar de ​coaching​. We helpen je graag! Daarnaast kun je ook eens luisteren naar deze ​podcast​ over lichaamsacceptatie. 

Het is tijd om weer te gaan genieten van eten en je leven! Stop met het investeren in de dieetindustrie en start met investeren in jezelf!

Volg Intuïtief Eten op Instagram

Wat voor soort eter ben jij?

Met de Intuïtief Eten beoordelingsschaal ontdek je of je een Intuïtieve Eter bent, en waar je nog aan kunt werken. Schrijf je hier in en ontvang de beoordelingsschaal in je e-mail.

Lees meer over Intuïtief Eten