Intuïtief Eten: een evidence-based anti-dieet methode

Bedankt voor je inschrijving voor de Intuïtief Eten Nieuwsbrief! Ik houd je op de hoogte van de nieuwe podcast-afleveringen, en geef je graag inspiratie en tips om aan jouw Intuïtief Eten traject te beginnen of om ermee door te gaan.

En voordat je weggaat….

Lees nog even verder voor een mooi aanbod. Koop nu Intuïtief Eten voor Elke Dag voor 20,99 i.p.v 23,50

Intuïtief Eten Nieuwsbrief
IE Voor elke dag

Intuïtief Eten Voor Elke Dag

Intuïtief Eten Voor Elke Dag, een pocketformaat boek is je bondgenoot en troost in een wereld die is doordrenkt van de dieetcultuur. Het begeleidt je, verheldert en moedigt je aan op je weg naar Intuïtief Eten, met 365 oefeningen en inspiraties om je te helpen.

“Of je nu nieuwsgierig bent naar meer informatie over Intuïtief Eten of al een tijdje op pad bent, Evelyn Tribole geeft je een schat aan dagelijkse oefeningen, maaltijdmeditaties, mantra’s en nog veel meer om jouw Intuïtief Eten traject te ondersteunen. Zo leer je weer vertrouwen op de innerlijke signalen van je lichaam en herontdek je het plezier van eten.”

“Eten hoort leuk te zijn!”

“De afgelopen 17 jaar heb ik tijdens mijn werk als diëtist gemerkt dat eten vaak een bron van schaamte en schuld is terwijl het zo’n mooie bron van plezier en verbinding met andere mensen kan zijn! Mensen die hoog scoren op intuïtief eten, hebben meer waardering voor hun lichaam, ze genieten meer van eten, en hebben minder verstoord eetgedrag.

Als je de obsessie met eten los kunt laten dan krijg je tijd en ruimte voor meer betekenisvolle dingen terug. En als je dat terugkrijgt, is dat geweldig! Je leeft meer, je bent meer aanwezig in je relaties zonder je zorgen te maken. Het is bevrijdend.”

Ir. Marijke Berkenpas, diëtist en voedingswetenschapper

marijke berkenpas