Intuïtief Eten: ik wil alles erover lezen!

Na het lezen van deze 4 titels ben je op de hoogte van Intuïtief Eten én heb je genoeg houvast om ermee aan de slag te gaan.
  • Intuïtief Eten tekstboek
De revolutionaire anti-dieet methode door diëtisten Evelyn Tribole & Elyse Resch. Hét basisboek! Meer informatie over dit boek? Hier hebben we alle informatie samengevat. Bekijk hier het inkijkexemplaar!
  • Intuïtief Eten werkboek
Het werkboek is een praktisch boek dat gemakkelijk leest en je stap voor stap begeleidt in het proces waarbij je je interne signalen leert gebruiken om op een gezonde manier – en met voldoening – te genieten van eten. Meer informatie over dit boek? Hier hebben we alle informatie samengevat. En check het inkijk exemplaar voor een mooie sneakpeek!
  • Intuïtief Eten Voor Elke Dag
365 dagelijkse oefeningen & inspiraties om weer plezier in eten te krijgen. Hier hebben we alle informatie samengevat.
  • Intuïtief Eten Bite Me
Het boek debuut van onze collega dr. Femke Buwalda (diëtist en psycholoog). Met intuïtief eten én zelfacceptatie naar een gezond leven. Bekijk snel het inkijk exemplaar! Centrum voor Intuïtief Eten is onafhankelijk en heeft geen banden met de voedingsindustrie. Dit willen we graag zou houden, jij ook toch? Je steunt ons door het kopen van onze producten.