Gratis verzending

Gratis verzending

 • 1-op-1 coaching door IE diëtist (max 4 plekken per maand)

  897.00 excl. BTW / 897.00 incl. BTW

  1-op-1 Intuïtief Eten coachingsprogramma

  De revolutionaire anti-dieet methode ontwikkeld door diëtisten Evelyn Tribole & Elyse Resch Twijfel je of de coaching iets voor je is? Plan nu je gratis Discovery call (15 minuten) met Diede! Stuur je ons een mailtje met je telefoonnummer? We hebben maximaal 4 plekken per maand. Het 1-op-1 Intuïtief Eten coachingsprogramma is ontwikkeld voor gemotiveerde volwassenen (18+) die nu klaar zijn om in actie te komen. Tijdens het programma leer je vrede te sluiten met voeding, schuldgevoelens rondom eten te elimineren en vergoed te stoppen met diëten. Je leert de ins en outs van intuïtief eten, zodat je over de tools beschikt die nodig zijn om een leven te leiden zonder zorgen over eten.

  Wat je krijgt:

  • 8 x coachingssessie a 45 minuten
  • Evaluatie & toekomstplan bij afsluitende sessie
  • Diverse PDF werkbladen met oefeningen en opdrachten
  • Toegang tot online omgeving tot 6 maanden na jouw laatste consult
  • Toegang tot online online community om met de andere coachees uit deze editie van dit traject te kunnen praten, tot 6 maanden na jouw laatste consult
  Meer informatie over de 1-op-1 coaching? Hier hebben we alle informatie samengevat

  Start programma

  We hebben per maand maximaal 4 plekken beschikbaar. 
  • Na aankoop nemen wij contact met je op in samenspraak de 1e sessie in te plannen
  • Jouw startdag is een vaste dag en tijdslot. Vervolgconsulten zijn steeds 2 weken (of in vakantieperiode 3-4 weken) later op hetzelfde tijdstip
  • Coaching vindt altijd plaats op dezelfde dag en tijdstip. In overleg is incidenteel een andere dag & tijdstip mogelijk

  Na het claimen van je coachingsplek... (in 3 mails):

  1. Krijg je per mail een deelname / aankoop bevestiging gestuurd inclusief een factuur (tip: check je spambox + de mail kan vertraagd aankomen)
  2. Je krijgt een mail van The Huddle voor toegang tot je persoonlijke coachingsomgeving met een welkomstboodschap. (tip: check je spambox + de mail kan vertraagd aankomen)
  3. Je krijgt een welkomstmail van ons met nuttige informatie (tip: check je spambox + de mail kan vertraagd aankomen)
  Centrum voor Intuïtief Eten is onafhankelijk en heeft geen banden met de voedingsindustrie. Dit willen we graag zou houden, jij ook toch? Je steunt ons door het kopen van onze producten.
 • Introductieconsulten door IE diëtist(2 online sessies)

  225.00 excl. BTW / 225.00 incl. BTW

  Introductieconsulten (2 sessies)

  Misschien is een langer traject een (te) grote stap voor je op dit moment of ben je zelf al op weg en vind je het fijn om samen tijdens de coaching net de puntjes op de i te kunnen zetten? Dan zijn de introductieconsulten echt wat voor jou.
  Beginners:  De introductieconsulten zijn voor beginners een eerste introductie in het toepassen van Intuitief Eten in je dagelijks leven. Mogelijke onderwerpen die besproken kunnen worden: introductie in intuïtief eten en het bespreken wat de tien principes zijn, waar jij tegen aanloopt en hoe je zou kunnen starten met IE.
  Ben je al wat verder? Misschien ben je al wat verder in je intuïtief eten proces en heb je juist een specifieke vraag of principe waarin je je verder zou willen ontwikkelen? Er wordt aangehaakt op waar jij nu staat. De twee sessies zijn geheel persoonlijk en worden aangepast aan jouw behoeften.
  Na deze 2 sessies bepaal je of en hoe je eventueel vervolg wilt geven aan Intuïtief Eten. 

  Hoe het werkt?

  • 2 x online coachingssessie a 45 minuten
  • Na aanschaf krijg je per mail een deelnamebevestiging inclusief een factuur (tip: check je spambox + de mail kan vertraagd aankomen)
  • Wij nemen contact met je op voor het plannen van je 1e sessie. Op die manier plannen we een datum dat jou het beste uitkomt!
  • Na afloop van je 1e sessie bepaal je in samenspraak met je Intuïtief Eten coach de datum van de 2e sessie
  • Toegang tot online omgeving (waar de aantekeningen staan t.a.v jouw consulten) tot 6 maanden na jouw laatste consult
  Centrum voor Intuïtief Eten is onafhankelijk en heeft geen banden met de voedingsindustrie. Dit willen we graag zou houden, jij ook toch? Je steunt ons door het kopen van onze producten.

Titel